Coaches en Locaties

Wim AartsenRotterdam, Den Haag

Wim is een empathische begeleider die rust uitstraalt en bij wie je je snel veilig voelt. Hij is een ervaren coach met een sterk focus op resultaat. Hij heeft ruimschoots zijn sporen verdiend in loopbaancoaching, outplacement en personal coaching. Wim komt snel tot de kern van wat er speelt en hij begeleidt je op een open, positieve en pragmatische manier naar een oplossing voor jouw vragen. Klanten waarderen zijn warme betrokkenheid, zijn deskundigheid en zijn zorgvuldige begeleiding.

Je kunt bij Wim terecht met vragen als:

"ik zit vast in mijn loopbaan, ik wil hier uitkomen maar hoe pak ik dat aan?",
"ik heb het gevoel dat ik meer in mijn mars heb dan wat er nu uitkomt",
"Ik wil eigenlijk verandering maar ik weet niet waar te beginnen"

Voor zijn opleiding tot loopbaanprofessional volgde Wim de driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP).

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Daniëlle StroesRegio Arnhem, Utrecht, Gelderland, Overijssel

Daniëlle Stroes is een warmhartige en scherpzinnige coach voor mensen die op een of andere wijze vastlopen in hun werk of leven. Sinds 2011 heeft zij een praktijk als zijnsgericht personal coach. Die diepgaande, persoonlijke wijze van coachen nam Daniëlle mee in haar scholing en ontwikkeling tot loopbaancoach en re-integratiecoach met begeleiding bij burn-out, depressie en angstklachten als specialisaties.

Daniëlle's wens is dat mensen hun ware potentie ontdekken en deze met hart en ziel inzetten in hun leven en werk. Soms vraagt dat de moed om buiten de vertrouwde paden te treden. Klanten waarderen haar nabije en zorgvuldige begeleiding hierbij.

Daniëlle is beschikbaar voor loopbaancoaching, outplacement en re-integratie 1e en 2e spoor.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Anja van den DamRegio Arnhem (De Steeg), Utrecht

Anja van den Dam heeft tijdens haar beroep van journalist het vermogen ontwikkeld om snel tot de kern door te dringen. Als coach past zij deze heldere en empathische blik toe in outplacement, loopbaancoaching en persoonlijke coaching.

Opgeleid aan de School voor Zijnsoriëntatie — een zesjarige post HBO-opleiding — heeft zij haar inzicht in mensen en hun gedrag verder verfijnd. Ze stimuleert hen om te leven en werken vanuit vrijheid en authenticiteit.

Anja is daarnaast opgeleid tot wandelcoach, zodat je kunt kiezen of je binnen of buiten — of in een combinatie van beide — begeleid wilt worden. Een wandeling in de natuur ontspant, werkt stressreducerend, is gezond en gewoon ook fijn. Je zintuigen worden aangesproken: je voelt de warmte of frisheid van de lucht, de zon of regen op je huid. Zo wordt de coaching een totaalervaring, waarin naast je hoofd ook je lichaam, je zintuigen en de natuur informatiebronnen zijn.

Haar klanten noemen Anja deskundig, betrouwbaar en helder, zowel to the point als diepgaand. Zij helpt haar cliënten op inspirerende wijze op weg in leven en werk.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Ellen van den WittenboerEindhoven e.o.

Ellen, een zeer ervaren coach, floreert in alle begeleidingsvormen waar talent van mensen telt, denk aan oriëntatie op een volgende functie, arbeidsmarktbewerking en het vinden van een nieuwe baan (outplacement).

Cliënten ervaren Ellen als een energiegever, die op een warm-persoonlijke, open en humorvolle wijze gesprekken voert. Daarbij maakt ze gebruik van haar praktische, kritische en nauwkeurige inslag. Vanuit haar oprechte drijfveer om mensen te laten floreren helpt zij cliënten inzichten en creatieve antwoorden te vinden op hun loopbaan- en/of levensvragen.

Ellen beschikt over een groot netwerk dat zij graag inzet. Ook verzorgt ze netwerk- en social media (LinkedIn) trainingen waarmee cliënten leren hun eigen netwerk op te bouwen en aan te spreken.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Ditty BakkerDordrecht, Rotterdam

Ditty Bakker heeft ruime ervaring in begeleiding van mensen met stress- en werkgerelateerde klachten en is expert in re-integratie naar eigen werk of naar een nieuwe werksituatie.

Als loopbaanprofessional zoekt zij met haar cliënten naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Haar manier van werken is betrokken, onderzoekend en oplossingsgericht. Ditty weet op een lichtvoetige wijze te prikkelen en helpt haar cliënten daardoor snel tot de kern te komen. Van daaruit koerst de begeleiding aan op een concreet resultaat.

Ditty volgde de driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP). Behalve loopbaancoach en re-integratieprofessional is Ditty beeldend kunstenaar en begeleidt zij creatieve ontwikkelingsprocessen.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag