Happel Company → Coaches

Happel Company is een landelijk opererende organisatie met coaches in bijna alle provincies. Kijk hieronder welke coaches in welke steden werkzaam zijn.

Stijn HappelDen Haag

Stijn Happel is initiatiefnemer en directeur van Happel Company.

Eerst in loondienst en vanaf 2005 als mede-eigenaar van Happel&Weustink heeft Stijn een flinke staat van dienst opgebouwd in outplacement, re-integratie en persoonlijke coaching.

Hoger opgeleide professionals en executives vinden in Stijn een stevige sparringpartner die stilstaat bij wat aandacht vraagt en doorvraagt om beweging te brengen in wat vastzit.

Cliënten die ontslagen of uitgevallen zijn waarderen zijn respectvolle, dicht-op-de-huid-coaching. Daarmee stimuleert Stijn zelfvertrouwen en daadkracht, waarmee zijn cliënten - bewust van wat zij te bieden hebben - de arbeidsmarkt weer opgaan. Hij is expert in opbouwen van een aansprekend CV en leert werkzoekende cliënten gebruik maken van Social Media zoals LinkedIn en Twitter, onmisbare hulpmiddelen bij het vinden van nieuw werk.

Kernwoorden in feedback van cliënten zijn: inspiratie en realisatie, mensgericht en doelgericht, diepgang en humor.

Stijn is aangesloten bij Noloc, beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Hij volgde de vierjarige beroepsopleiding Essentiële Coaching aan de Academie voor Transformatiewerk Nederland. Hij is geaccrediteerd door FLOW (Fonds Leren en Werken Woningcorporaties) voor het voeren van periodieke loopbaangesprekken met corporatiemedewerkers.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Wim AartsenDen Haag, Rotterdam

Wim Aartsen heeft als mobiliteitsadviseur bij de Rijksoverheid heel wat medewerkers van werk naar werk begeleid. Ook verzorgde hij netwerk- en sollicitatietrainingen. Om zijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen volgde hij in 2009 een post-hbo opleiding tot loopbaanadviseur. Nu coacht Wim cliënten die een nieuwe loopbaankoers willen inslaan of die in een outplacement- of re-integratietraject op weg zijn naar ander werk.

Wim weet op een natuurlijke manier vertrouwen te winnen. Hij maakt cliënten bewust van hun talenten en kwaliteiten, waardoor ze met zelfvertrouwen en gemotiveerd de arbeidsmarkt opgaan. Als loopbaancoach zoekt hij met zijn cliënten naar kansen, niet alleen naar vacatures. Cliënten leren zich te profileren, te netwerken en solliciteren. Ook brengt hij ze alle mogelijkheden bij van social media zoals LinkedIn om contacten en vacatures te vinden.
Cliënten omschrijven Wim als betrokken, enthousiast en resultaatgericht.

Voor zijn opleiding tot loopbaanprofessional volgde Wim de driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP).
Wim is aangesloten bij NOLOC, beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Karin van HulstRotterdam

Karin van Hulst heeft zich als ergotherapeut toegespitst en gespecialiseerd op het gebied van arbeid. Met deze bagage begeleidt ze cliënten – ook met (lange) afstand tot de arbeidsmarkt – naar passend nieuw werk.

Ze houdt daarbij rekening met lichamelijke of psychische beperkingen, maar is in de eerste plaats gericht op het zien en benutten van mogelijkheden. Haar manier van werken is praktisch en gestructureerd.

Cliënten in re-integratietrajecten omschrijven Karin als enthousiast, positief kritisch en nieuwsgierig.

Onlangs volgde Karin de training 'De ergotherapeut op de re-integratiemarkt'. Ook is zij geschoold in het werken met instrumenten die inzicht geven in de arbeidsmogelijkheden van mensen met een functiebeperking.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Anja van den DamUtrecht, Regio Arnhem

Anja van den Dam heeft tijdens haar loopbaan als journalist de kunst ontwikkeld om snel tot de kern door te dringen. Deze heldere en realistische blik zet zij sinds 2005 in als coach in outplacement, individuele re-integratie en persoonlijke coaching.

Opgeleid aan de School voor Zijnsoriëntatie – een zes-jarige post HBO-opleiding – heeft zij haar doorzicht in mensen en hun gedrag verder verfijnd en stimuleert ze hen om te leven en werken vanuit hun vrijheid en authenticiteit. Haar klanten noemen Anja deskundig, betrouwbaar en helder, zowel to the point als diepgaand. Daarmee helpt zij haar cliënten op inspirerende wijze op weg op de arbeidsmarkt.

Anja is aangesloten bij de beroepsorganisaties voor coaches NOBCO en voor Zijnsgeoriënteerde Begeleiders (BvZB).

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Marja HoogesteijnUtrecht, Vleuten

Marja Hoogesteijn heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg. Ook heeft ze gewerkt als adviseur voor zorgverzekeraars en commerciële ondernemingen. In 2008 in startte ze een ergotherapiepraktijk in Leidsche Rijn.

Leidsche Rijn is een bloeiende wijk met jonge mensen waar ze veel arbeidsgerelateerde problematiek tegenkomt. Al snel bleek Marja een passie te ontwikkelen voor het begeleiden van cliënten bij en naar arbeid. Om verdere verdieping te geven aan haar werkgerelateerde begeleiding volgde ze de opleiding "De ergotherapeut op de re-integratiemarkt".

Als re-integratiecoach werkt Marja werkt praktisch en servicegericht. Ze ziet zowel cliënten met een lange als korte afstand tot de arbeidsmarkt als uitdaging. Het duidelijk in kaart brengen van iemands lichamelijke en/of psychische mogelijkheden en daar een plek voor helpen vinden op de arbeidsmarkt is haar kracht.

Marja is erg toegankelijk waardoor netwerken en enthousiasmeren haar op het lijf geschreven zijn.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Ellen van den WittenboerEindhoven

Ellen van den Wittenboer brengt 22 jaar ervaring in loopbaancoaching en persoonlijke coaching mee. Zij floreert in alle begeleidingsvormen waar talent van mensen telt, denk aan oriëntatie op een volgende functie, arbeidsmarktbewerking en het vinden van een nieuwe baan (outplacement). Ook begeleidt Ellen cliënten vanuit ziekte naar nieuw werk.

Cliënten ervaren Ellen als een energiegever, die op een warm-persoonlijke, open en humorvolle wijze gesprekken voert. Daarbij maakt ze gebruik van haar praktische, kritische en nauwkeurige inslag. Vanuit haar oprechte drijfveer om mensen te laten floreren helpt zij cliënten inzichten en creatieve antwoorden te vinden op hun loopbaan- en/of levensvragen.

Ellen beschikt over een groot netwerk dat zij graag inzet. Ook verzorgt ze netwerk- en social media (LinkedIn) trainingen waarmee cliënten leren hun eigen netwerk op te bouwen en aan te spreken.

Na een onderwijskundige opleiding behaalde Ellen certificaten voor levens- en loopbaancoaching, vitaliteitscoaching en diverse persoonlijkheidsonderzoeken.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Ditty BakkerDordrecht

Ditty Bakker begon haar loopbaan als ergotherapeut in de revalidatie. Vanuit haar grote belangstelling voor wat mensen beweegt ontwikkelde zij zich tot een veelzijdig coach op gebied van arbeid. Zij heeft ruime ervaring in begeleiding bij stress- en werkgerelateerde klachten en is expert in re-integratie naar eigen werk of naar een nieuwe werksituatie.

Als loopbaanprofessional zoekt zij met haar cliënten naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Haar manier van werken is betrokken, onderzoekend en oplossingsgericht. Ditty weet op een lichtvoetige wijze te prikkelen en helpt haar cliënten daardoor snel tot de kern te komen. Van daaruit koerst de begeleiding aan op een concreet resultaat.

Om zich professioneel en persoonlijk verder te verdiepen volgde Ditty de driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP). Behalve loopbaancoach en re-integratieprofessional is Ditty beeldend kunstenaar en begeleidt zij creatieve ontwikkelingsprocessen.

Ditty is aangesloten bij de beroepsvereniging voor ergotherapie (Ergotherapie Nederland).

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Jos van de BurgNoord-Brabant, Gelderland, Utrecht

Jos van de Burg is een gedreven en ervaren coach met een sterke focus op resultaat met hart voor zijn klanten.

Vele klanten (werkgevers, managers en medewerkers) met vragen onder andere op het gebied persoonlijke en professionele ontwikkeling, hun loopbaankoers, outplacement, re-integratie 1e en 2e spoor en burn-out waarderen zijn empathisch vermogen, zijn brede deskundigheid en vinden hem een prettige gesprekspartner. Ook begeleidt hij startende ondernemers.

Jos heeft de Post HBO opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd bij Adviesbureau Hoogendijk. Hij is erkend en geregistreerd door Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals. Daarnaast is hij gecertificeerd burn-outcoach (CSR-centrum) en geregistreerd jobcoach (beroepsvereniging jobcoaches Nederland). Hij is ook gecertificeerd om de testen van SHL (o.a. de OPQ), de big five en MBTI af te nemen. Jos studeerde rechten en sociologie aan de Universiteit van Tilburg. Hij werkte als docent in het onderwijs (1e graads onderwijsbevoegdheid), was HRM-adviseur, opleidings- en loopbaanadviseur bij een groot pensioenfonds en hij is ruim 17 jaar ondernemer.

Wandelend coachen is een van de vormen van begeleiding die hij aanbiedt aan zijn burn-outklanten en ook aan managers en medewerkers met coachingsvragen.

Jos is werkzaam vanuit Doorn en is flexibel qua gesprekslocatie. Om de belasting voor bijvoorbeeld zijn burn-outklanten zo gering mogelijk te maken, reist hij naar hun directe woonomgeving. Hij heeft inmiddels klanten in heel Nederland begeleid.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag