Happel Company → Coaches

Happel Company is een landelijk opererende organisatie met coaches in bijna alle provincies. Kijk hieronder welke coaches in welke steden werkzaam zijn.

Stijn HappelDen Haag, Capelle a/d IJssel

Stijn Happel (1954) is initiatiefnemer en directeur van Happel Company.

Eerst in loondienst en vanaf 2005 als mede-eigenaar van Happel&Weustink heeft Stijn een flinke staat van dienst opgebouwd in outplacement, re-integratie en persoonlijke coaching.

Hoger opgeleide professionals en executives vinden in Stijn een stevige sparringpartner die stilstaat bij wat aandacht vraagt en doorvraagt om beweging te brengen in wat vastzit.

CliŽnten die ontslagen of uitgevallen zijn waarderen zijn respectvolle, dicht-op-de-huid-coaching. Daarmee stimuleert Stijn zelfvertrouwen en daadkracht, waarmee zijn cliŽnten - bewust van wat zij te bieden hebben - de arbeidsmarkt weer opgaan. Hij is expert in opbouwen van een aansprekend CV en leert werkzoekende cliŽnten gebruik maken van Social Media zoals LinkedIn en Twitter, onmisbare hulpmiddelen bij het vinden van nieuw werk.

Kernwoorden in feedback van cliŽnten zijn: inspiratie en realisatie, mensgericht en doelgericht, diepgang en humor.

Stijn is CMI Register Loopbaanprofessional. Hij volgde de vierjarige beroepsopleiding EssentiŽle Coaching aan de Academie voor Transformatiewerk Nederland. Hij is geaccrediteerd door FLOW (Fonds Leren en Werken Woningcorporaties) voor het voeren van periodieke loopbaangesprekken met corporatiemedewerkers.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Wim AartsenDen Haag, Rotterdam

Wim Aartsen (1966) heeft als mobiliteitsadviseur bij de Rijksoverheid heel wat medewerkers van werk naar werk begeleid. Ook verzorgde hij netwerk- en sollicitatietrainingen. Om zijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen volgde hij in 2009 een post-hbo opleiding tot loopbaanadviseur. Nu coacht Wim cliŽnten die een nieuwe loopbaankoers willen inslaan of die in een outplacement- of re-integratietraject op weg zijn naar ander werk.

Wim weet op een natuurlijke manier vertrouwen te winnen. Hij maakt cliŽnten bewust van hun talenten en kwaliteiten, waardoor ze met zelfvertrouwen en gemotiveerd de arbeidsmarkt opgaan. Als loopbaancoach zoekt hij met zijn cliŽnten naar kansen, niet alleen naar vacatures. CliŽnten leren zich te profileren, te netwerken en solliciteren. Ook brengt hij ze alle mogelijkheden bij van social media zoals LinkedIn om contacten en vacatures te vinden.
CliŽnten omschrijven Wim als betrokken, enthousiast en resultaatgericht.

Voor zijn opleiding tot loopbaanprofessional volgde Wim de driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP).
Wim is aangesloten bij NOLOC, beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Wil VernhoutRotterdam, Leiden, Den Haag

Wil Vernhout (1951) begeleidt al vele jaren met plezier mensen in het vinden van antwoorden op hun loopbaanvragen. Het gaat daarbij meestal om het vinden van ander passend werk.

CliŽnten waarderen haar warme betrokkenheid en praktische aanpak. Wil stimuleert het hervinden van zelfvertrouwen en onderzoekt welke werkzaamheden pretlichtjes in de ogen geven. Als het kan neemt ze de cliŽnt mee naar buiten om een gesprek te combineren met een wandeling in de natuur.

Wil leert werkzoekenden gebruik te maken van LinkedIn en Twitter voor het vinden van contacten en vacatures en stelt haar eigen grote netwerk beschikbaar.

Wil was jarenlang personeels- en organisatieadviseur en heeft bij Hoogendijk de opleiding tot loopbaanadviseur gevolgd. Daarna volgde zij de post-HBO opleiding tot psychodrama spelleider. Met deze methode weet zij haar cliŽnten op speelse wijze inzicht te geven in hun gedrag en hun persoonlijkheid. Ook benut zij haar ruime levens- en werkervaring in de begeleiding van haar cliŽnten.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Karin van HulstRotterdam, Den Haag

Karin van Hulst (1979) heeft zich als ergotherapeut toegespitst en gespecialiseerd op het gebied van arbeid. Met deze bagage begeleidt ze cliŽnten Ė ook met (lange) afstand tot de arbeidsmarkt Ė naar passend nieuw werk.

Ze houdt daarbij rekening met lichamelijke of psychische beperkingen, maar is in de eerste plaats gericht op het zien en benutten van mogelijkheden. Haar manier van werken is praktisch en gestructureerd.

CliŽnten in reĖintegratietrajecten omschrijven Karin als enthousiast, positief kritisch en nieuwsgierig.

Onlangs volgde Karin de training 'De ergotherapeut op de re-integratiemarkt'. Ook is zij geschoold in het werken met instrumenten die inzicht geven in de arbeidsmogelijkheden van mensen met een functiebeperking.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Ditty BakkerAmsterdam, Haarlem

Ditty Bakker (1963) begon haar loopbaan als ergotherapeut in de revalidatie. Vanuit haar grote belangstelling voor wat mensen beweegt ontwikkelde zij zich tot een veelzijdig coach op gebied van arbeid. Zij heeft ruime ervaring in begeleiding bij stress- en werkgerelateerde klachten en is expert in re-integratie naar eigen werk of naar een nieuwe werksituatie.

Als loopbaanprofessional zoekt zij met haar cliŽnten naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Haar manier van werken is betrokken, onderzoekend en oplossingsgericht. Ditty weet op een lichtvoetige wijze te prikkelen en helpt haar cliŽnten daardoor snel tot de kern te komen. Van daaruit koerst de begeleiding aan op een concreet resultaat.

Om zich professioneel en persoonlijk verder te verdiepen volgde Ditty de driejarige opleiding aan het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP). Behalve loopbaancoach en re-integratieprofessional is Ditty beeldend kunstenaar en begeleidt zij creatieve ontwikkelingsprocessen.

Ditty is aangesloten bij de beroepsvereniging voor ergotherapie (Ergotherapie Nederland).

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Anja van den DamUtrecht, Regio Arnhem

Anja van den Dam (1962) heeft tijdens haar loopbaan als journalist de kunst ontwikkeld om snel tot de kern door te dringen. Deze heldere en realistische blik zet zij sinds 2005 in als coach in outplacement, individuele re-integratie en persoonlijke coaching.

Opgeleid aan de School voor ZijnsoriŽntatie ó een zes-jarige post HBO-opleiding ó heeft zij haar doorzicht in mensen en hun gedrag verder verfijnd en stimuleert ze hen om te leven en werken vanuit hun vrijheid en authenticiteit. Haar klanten noemen Anja deskundig, betrouwbaar en helder, zowel to the point als diepgaand. Daarmee helpt zij haar cliŽnten op inspirerende wijze op weg op de arbeidsmarkt.

Anja is aangesloten bij de beroepsorganisaties voor coaches NOBCO en voor ZijnsgeoriŽnteerde Begeleiders (BvZB).

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Marja HoogesteijnUtrecht, Vleuten

Marja Hoogesteijn (1975) heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg. Ook heeft ze gewerkt als adviseur voor zorgverzekeraars en commerciŽle ondernemingen. In 2008 in startte ze een ergotherapiepraktijk in Leidsche Rijn.

Leidsche Rijn is een bloeiende wijk met jonge mensen waar ze veel arbeidsgerelateerde problematiek tegenkomt. Al snel bleek Marja een passie te ontwikkelen voor het begeleiden van cliŽnten bij en naar arbeid. Om verdere verdieping te geven aan haar werkgerelateerde begeleiding volgde ze de opleiding "De ergotherapeut op de re-integratiemarkt".

Als re-integratiecoach werkt Marja werkt praktisch en servicegericht. Ze ziet zowel cliŽnten met een lange als korte afstand tot de arbeidsmarkt als uitdaging. Het duidelijk in kaart brengen van iemands lichamelijke en/of psychische mogelijkheden en daar een plek voor helpen vinden op de arbeidsmarkt is haar kracht.

Marja is erg toegankelijk waardoor netwerken en enthousiasmeren haar op het lijf geschreven zijn.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Ellen van den WittenboerEindhoven

Ellen van den Wittenboer (1964) brengt 22 jaar ervaring in loopbaancoaching en persoonlijke coaching mee. Zij floreert in alle begeleidingsvormen waar talent van mensen telt, denk aan oriŽntatie op een volgende functie, arbeidsmarktbewerking en het vinden van een nieuwe baan (outplacement). Ook begeleidt Ellen cliŽnten vanuit ziekte naar nieuw werk.

CliŽnten ervaren Ellen als een energiegever, die op een warm-persoonlijke, open en humorvolle wijze gesprekken voert. Daarbij maakt ze gebruik van haar praktische, kritische en nauwkeurige inslag. Vanuit haar oprechte drijfveer om mensen te laten floreren helpt zij cliŽnten inzichten en creatieve antwoorden te vinden op hun loopbaan- en/of levensvragen.

Ellen beschikt over een groot netwerk dat zij graag inzet. Ook verzorgt ze netwerk- en social media (LinkedIn) trainingen waarmee cliŽnten leren hun eigen netwerk op te bouwen en aan te spreken.

Na een onderwijskundige opleiding behaalde Ellen certificaten voor levens- en loopbaancoaching, vitaliteitscoaching en diverse persoonlijkheidsonderzoeken.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag


Petra ZijderveldHeel Nederland

Petra (1973) neemt als loopbaancoach ruim 20 jaar ervaring mee uit het vakgebied van Human Resources.

Petra is werkzaam geweest in diverse managementfuncties waaronder verander-, tactisch- en strategisch management. Zij heeft ervaring met grote verandertrajecten en met begeleiden van groepen en individuen, zowel binnen als buiten organisaties.

Haar ervaring op het snijvlak van mensen en organisaties past Petra nu toe in re-integratie, ontslagbegeleiding, outplacement en loopbaanadvies. Petra verbindt vakmanschap met sensitiviteit en resultaatgerichtheid. Zij helpt haar cliŽnten vanuit verbeterde persoonlijke effectiviteit een nieuwe stap in de werkomgeving te zetten. Duurzame inzetbaarheid staat bij Petra altijd voorop.

Kenmerkend voor Petra: doortastend, toegankelijk, empathisch, resultaatgericht en vasthoudend.

Behalve loopbaancoach is Petra ook internationaal gecertificeerd NLP trainer en NMI register mediator.

Naam


Bedrijf (optioneel)


E-mailadres


Telefoonnummer


Uw bericht of vraag